Unustasid parooli?
RodCover/Board > Õiglust!

Autor Teema: Õiglust!
Andri
Flash MX 2002

05.01.04 (15:53)
Res Publica liige hr Heimar Lill (pilt) registreeris end 07.07.2003 kell 15:54 portaali http://cover.rodesign.ee/ kasutajaks nime "joshua" all. Milleks hr Lill registreeris end nimetatud portaali kasutajaks? Hr Lille ainus eesmärk oli panna Rodcoveri absoluutselt parimale tööle hindeks "1" (seda ta tegi samal päeval kell 17:27).

Hr Heimar Lill kommenteerib asja nii:
Tsiteeritud:
Tere...
sain Jaanika Juhansoni kaudu ühe äärmiselt imeliku kirja teilt. Tekkisid mõned mõtted:
1. Miks te mulle ei kirjutanud? Aadress heimar@kultuur.edu.ee töötab väga hästi.
2. oma ametitest ja nende vääriliseks olemisest ei räägi, sest see pole teie asi. Olgu öeldud, et kõike mis internetis, ei tasu veel puhta kullava võta...
3. registreerisin end portaali kasutajaks kuna huvitusin selle portaalist. ühtki tööd pole üles riputanud, sest tundsin, et ma siiski ei soovi seda teha. (Samuti ei mäleta, et registreerimisel
oleks olnud mingi nõue tööde ülesriputamise kohta) Tõepoolest minu ainus eesmärk ei olnud anda "parimale tööle" hindeks 1
4. pean teid kurvastama - minu tegudel ei olnud mingisuguseid motiive (puudub isiklik viha teose autori vastu või kelle iganes teise portaali liikme vastu.)
5. Mulle lihtsalt tundus see pilt ebasümpaatne - palun ärme vaidleme maitse üle...
6. Mind hämmastab siiski teie käitumine - miks te ei suvatsenud esmalt minu endaga ühendust võtta? Vaid lootsite saada ammendavat vastust Jaanika Juhansonilt (kes muide ei ole enam Viljandi Kultuuriakadeemia! avalike suhete juht - aga see selleks)
7. Kui teid häirib siis minu poolest võite selle "1" sealt maha võtta - mind see ei häiri.
8. Olen lugenud teie varasemate tegemiste kohta portaali foorumist - ja sestap ei viitsi ma jagelema hakata - siiski ootan vastust teie imeliku käitumise kohta kirja saatmisel... jõudu ja olgu teil uurimis- ja avastusrohke uus aasta

PS. Kas te oskate öelda kuidas oma kasutajat sellest portaalist kustutada?

Võimalik, et Delfina töö ongi väärt hinnet "1". Kuna tänaseni pole hr Lill ühtegi pilti Rodcoverisse pannud, siis pole meil võimalik seda adekvaatselt hinnata (võrdluses hr Lille kunstnikuoskustega). Antud hetkel pole Rodcoveris paremat pilti, kui nimetatud Delfina pilt, mistõttu hinne "1" tundub olevat kohatu. Panen selle hinde kustutamise hääletamisele. Kui inimesed on selle poolt, siis Rando kustutab hinde (olen sellel teemal juba Randoga rääkinud). Loodan aktiivset osavõttu diskussioonist! Ja soovin kõigile Rodcoveri kasutajatele tegusat uut aastat!
Muudetud: 10.06.05 (15:30)

levis2
levis2

05.01.04 (18:00)
Uuemas coveri versioonis, mida ehk ka minu silmad kunagi näevad, oleks sellised psühhopaatsed teod loodetavasti raskemini sooritatavad. Tragikoomiline... , aga müstika on see, miks ta pani ennast paljastava emaili aadressi profiili?
Mina oleks küll ütelnud, et tahtsin "5" panna, aga kogemata näpp vääratas vms. .
Thnx Andri, et selle kummalise loo valguse kätte tõid , ehk kommenteerib kogu lugu ka mõni õppinud psühholoog.

Ah jah.... unustasin,,. selle hinde eemaldamise kohta ....rodcover vajaks moderaatoreid.. selliseid rahva poolt hääletatud... demokraatlikult., aga seda on vist palju tahta... ehhh... tahtsin hästi ütelda, aga välja kukkus nagu alati

Muudetud: 05.01.04 (18:06)

Delfina
Kasutaja

05.01.04 (21:09)

Andri, spasibo za zashitu moej raboty... no delo davnee, tak 4to ne stoilo, navernoe, ...

firewall
puhas

06.01.04 (17:52)
olen ühe kustutamise poolt

ami

06.01.04 (18:22)
1 kustutamise poolt. Siin pole mingi rape.ee

kinnas
wha?

06.01.04 (20:54)
Ikka jah, kustutada, vilets vaadata seda mis edetabelis selle asemel on.

ice
programmofon

07.01.04 (23:12)
Peaks registreerumisel lisama mingi teksti, et varakult selliseid juhtumeid ära hoida:

"Palun käituge RodCoveris ilusti ja austage teiste töid, muidu tuleb Andri ja teil on pärast niii häbi..."

...
Ah jaa... tahtsin lisada, et olen ka selle "ühe" eemaldamise poolt.

Muudetud: 07.01.04 (23:14)

nokkloom

08.01.04 (09:12)
Kahe käega ühe kustutamise poolt.

Rod
Raudkull

14.01.04 (17:43)
done

levis2
levis2

14.01.04 (18:58)
Üldse see edetabeli värk on imelik...
Näiteks pilti on ühe korra hinnatud viiega ja ta on tükk maad eespool kui pilt, mida on hinnatud 27 korda ja kekmine on 4.89

Võik ju olla mingi süsteem, et see anomaalia ära kaoks.... see ei tohiks võimatu olla,... miski pole võimatu..!!!!

Näiteks igal pildile lisatud hindel on veel oma koefitsent:
hinde 5 puhul oleks koef.näiteks +0,1
4 / +0,05
3 / 0
2 / -0,05
1 / -0,1

Keskmisele hindele võiks julgelt lisaväärtuse juurde liita : kuvataks keksmist hinnet näiteks nii: 6,4/14
(6,4 keskmine hinne, 14 hindamiste arv - 14 viite=0,1*14=1,4)

See näide tuli hetkel lambist, aga seda teemat võiks ju arendada,, kui seda kuskil juba tehtud pole! Ise pole siin foorumis eriti surfanud

Ehk keegi kommenteerib minu mõtet!

Muudetud: 27.01.04 (15:41)

tajo12
disainer

15.01.04 (07:59)
hahaha.
teeks üldse nii et ei saaks üldse hinnata töid. et las jääb kommenteerimiskohaks ja nõuandmiskohaks.

levis2
levis2

15.01.04 (12:56)
Aga see minu idee... see toimiks ju.. kas just nende numbritega, aga põhimõtteliselt toimiks... eksju.. onju eks ah`? Hindamine lisab kogu kupatusele vürtsi, tekitab intriige, hõõrumist, verd, showd... rahvas on seda tahtnud juba tuhandeid aastaid, miks nüüd teisiti peaks olema!

tajo12
disainer

15.01.04 (20:58)
just sellepärast peakski hindamsie kaotama. et ei oleks verd ja hõõrumist. et oleks ainult asjalik nõuanne ja komment ja punkt. ala devart. fav võiks ainult olla

myyr
olemas

15.07.04 (13:11)
kes seda edetabelit üldse vaatab? mina vaatan pilte. leian et iagühel kes on registreerunud on õigus vastavalt soovile hindeid panna - see nagu ongi asja mõte. et seda tehti suht ausalt antud juhul - seda parem. see et antud hindaja arvamus ei langenud kokku siin miski 10 - 15 inimesega (kommentaarid siin boardis) - SO WHAT!? eesti ühiskond on hetkel ülimalt konkueeriv ja sellele õhutav, kuid leian et sellised kunstiteemalised leheküljed peaks siiski seda mitte üle tähtsustama. see edetabel on minu arvates vaid väike kõrvaline lisa sellele leheküljele ning peaks huvi pakkuma siiski vaid pealiskaudsematele külastajatele/liikmetele. tegu oli ühe (!!!) hindega. arusaadav oleks protest kui selliseid hindeid oleks pandud kümnete kaupa.

PS! see on MINU arvamus.

Uudis
   3D
   Web
   Flash
   Graafika
   Progemine
   Fotograafia
   Joonistamine
   Mitmesugust
   RodCover/Board